Witaj na Torchlight.com.pl | Aktualnie jest 1 użytkownik i 2 gości na stronie.

Torchlight to rasowy action RPG, czerpiący pełnymi garściami z klasyków gatunku ale równocześnie wprowadzający wiele nowych rozwiązań.

Samo studio Runic Games, odpowiedzialne za jego wydanie zostało założone przez dawnych współzałożycieli Blizzard North i współtwórców serii Diablo.

W Torchlight gracz wyrusza w pełną przygód a przede wszystkim przeciwników drogę, której ostatecznym celem jest zniszczenie zła.

Diablo 3 wkrótce

W sierpniu 2009 Spellborn International ogłosili, że płatna dotychczas gra The Chronicles of Spellborn przechodzi na tryb Free To Play.

Problem z portalami.

Czyli co macie do powiedzenia na ten temat gry.

Problem z portalami.

Postprzez Piotrekkk » 1 mar 2010, o 12:13

Jako, że to mój pierwszy post tu to witam serdecznie całą grupę.
Mam problem z portalami do miasta - nie wiem dlaczego ale nagle przestają mi działać zwoje portali - postać za cicho trochę mówi w czym problem, może podpowiecie ?
Moja 1 postać utknęła w Zaginionej Komnacie z której nie ma wyjścia a portal nie działa, proszę o pomoc.

pozdrawiam
Piotrek
Piotrekkk

Re: Problem z portalami.

Postprzez KipeR » 2 mar 2010, o 10:00

Nie wiem ale możliwe że z niej może się dać wyjść tylko przez portal który tam już jest więc musisz go szukać bo na pewno jest :)
KipeR

Postprzez dimzard » 18 cze 2010, o 10:41

Nie z każdej lokacji można użyć zwoju/ czaru teleportu do miasta , utknąć raczej się nie da jak wspomnieli trza szukać dokładnie wyjśćia a jak nie pomoże polecam użyć kodów na przeniesienie między poziomami.
dimzard

Postprzez Attyla » 18 cze 2010, o 11:51

na bank jest portal słuzący do opuszczenia. odpal mapkę terenu na cały ekran (przełączna klawiszem A) i wyjście z lewelu jest oznaczone strzałką w dół. jesli naprawde masz kłopot ze znalezieniemm portalu/przejścia to poprostu daj się zabić i wskrześ się w mieście (niestety masz wtedy wpis do akt)
Attyla

Powrót do Dyskusje o Torchlight